labrador en new foundland

  • Marian

    Wie heeft er informatie over Labrador en New Foundland gemaakt? Er is erg weinig over deze gebieden te vinden, wij willen in 2010 deze rondreis met een camper maken.

    Alvast bedankt,

    Marian.

  • Cor 1

    Hoi Marian,

    er is een startpagina van New Foundland en Labrador, hoewel hij niet in het rechterrijtje staat en hij er ook bij hoort te staan (sorry Bert (:P) ) en wel http://newfoundlandandlabrador.startpagina.nl/

    De officiële website van het toerisme bureau is: http://www.newfoundlandlabrador.com/

    hier kan men ook reisgidsen aanvragen (best wel uitgebreid).

    Hopelijk heb je hier wat aan.

    Cor

  • John

    Hoi Marian,

    voor professionele hulp bij het uitstippelen van een Labrador / Newfoundland reis kun je eens contact opnemen met Nature Trek Canada. In Canada wonende Nederlanders met zeer gedegen kennis (en dan druk ik me zuinig uit ;-)) over deze gebieden.

    Succes,

  • Mera

    Hoi Marian,

    Afgelopen zomer hebben wij met een camper een rondreis door Nova Scotia en New Foundland gemaakt. Erg gaaf. Labrador hebben wij dus niet gedaan. Naar wat voor antwoorden ben je precies op zoek, Want het regelen van een reis in Canada, ook in deze wat afgelegener gebieden is heel goed te doen.

    Ga in NFL in ieder geval naar het GrosMorne NP en naar LÁnse aux meadow. Ook millertown vonden weij geweldig, echt ‘the middle of nowhere’

    Groets Mera

  • Marjo

    Voor meer informatie kun je terecht op de reismarkt van reisclub wereldcontact 28-11 in de Reehorst in Ede.

    Marjo Jongen specialist oost Canada

    Vrijwilliger reisclub Wereldcontact